Wat kan HapYes voor u doen?

Laat ons je verwennen met onze heerlijke borrelplank, compleet met zorgvuldig samengestelde lekkernijen. Wij bezorgen deze rechtstreeks bij jou thuis of op kantoor binnen het gebied Helmond, Mierlo, Geldrop, Nuenen. 

En het beste van dit alles is dat je je geen zorgen hoeft te maken over het retourneren van de plank! We komen deze op een later tijdstip ophalen zodat je optimaal kunt genieten van je borrelmoment.

Enkele voorbeelden:

Borrelplank ‘samen thuis’
2 personen – Prijs € 17,50

4 soorten vlees, 4 soorten kaas, olijven en garnituur

Borrelplank ‘Even bijkletsen’
4 personen – Prijs 35,-

4 soorten vlees, 4 soorten kaas, olijven en garnituur

(ronde plank)

Borrelplank ‘Even bijkletsen’
4 personen – Prijs 35,-

4 soorten vlees, 4 soorten kaas, olijven en garnituur

(lange plank)

Borrelplank ‘Gezelligheid kent geen tijd’
6 tot 10 personen – Prijs vanaf € 50,-

5 soorten vlees, 5 soorten kaas, olijven en garnituur

Maar we hebben meer:

Voor iedere gelegenheid en voor iedere grootte kunnen we volledig naar uw wens en uw budget een mooie plank samenstellen 

(VriMiBo | DoMiBo | Receptie | verjaardag | Planken in vele soorten en maten)

Grazing table:

Een grazing table is letterlijk vertaald een tafel om vanaf te graaien. Op deze uitnodigende tafel vind je een overvloed aan verrukkelijke HapYes. Van ambachtelijke kazen en fijne vleeswaren tot vers gebakken brood, borrelhapjes, vers fruit en een scala aan verrassende dips en spreads. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst, een bruiloft, een zakelijk evenement of een speciale viering, onze grazing table brengt mensen samen en creëert een onvergetelijke sfeer.

Ontdek de magie van onze grazing table en laat ons jouw tafel veranderen in een gastronomisch kunstwerk en je gasten verwennen met een onvergetelijke ervaring. 

(Voor deze grazing table willen ook we buiten onze reguliere grenzen van omgeving Helmond treden maar hebben we wel een grens van minimaal 20 personen).